Обучение по Бедствия, Аварий и Катастрофи

Обучение по Бедствия, Аварий и Катастрофи

Обучение по Бедствия Аварий и Катастрофи

Материалите за обучение по превенция и подготовка за действие при бедствия аварии и катастрофи са разработени съвместно с Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и Националния институт по геофизика, геодезия и география при БАН.

Превенция и Реагиране

Превенция и реагиране по време на бедствия аварий и катастрофи е жизненоважно обучение в постоянно променяща се среда. Нашите клиенти са фирми, корпораций, общински  държавни и неправителствени организаций.

Времетраене

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum. Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram, anteposuerit litterarum formas humanitatis per seacula quarta decima et quinta decima.

Интерактивно Обучение

В обучението освен презентациите за потенциалните опасности за различните региони и действията при всяка една от тях предлагаме практическо обучение със симулатор на земетресения, както и показване на видеоматериали от действителни събития.

Други модули

Обучението по превенция и подготовка за действия при БАК може да се съчетае и с Първа долекарска помощ различните бедствени ситуации.

Модул Подготовка при Земетресение

Националният учебен център, съвместно с Военна академия „Г.С.Раковски” предлага 3 /три/ дневен модул за обучение на служители от областните и общинските администрации „Планиране и подготовка за действие при бедствия, аварии и катастрофи. Оценка на щети и нужди”.

Основни Теми

В този модул са включени теми за намаляване на риска от бедствия, изисквания на международните и вътрешните нормативни документи по тези въпроси, структура и съдържание на плановете за действие при бедствия, аварии и катастрофи, международни стандарти за храна, вода, санитарни и дезинфекционни материали, здравни грижи, дрехи, жилищна площ и др. при настаняване на пострадали от бедствията. Значително внимание е отделено и на принципите,подходите и нормите при оценка на щети и нужди, както преди, така и след бедствията.

Sorry, no posts matched your criteria.

Други Модули

За запитване относно подготовка на обучение по заявена по вас тема натиснете тук.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

 Телефон (задължително)

Относно

Вашето съобщение