Тиймбилдинг

Организация на тиймбилдинг

НУЦ на БЧК, организирза тиймбилдинги, различни забавни игри на открито, подходящи за всички възрасти, итереси и предпочитания.
Базата на НУЦ е разработила множество програми според цели на заниманието и екипа. Освен утвърдните тиймбилдинг програми, Базата на НУЦ, благодарние на дълголетна традиция на ноу-хау и обмен на опит, разработва нови индивидуални програми.

Програми

Щурият слалом

Игра за всички, които обичат щурите забавления и нестандартните приключения. Обичате ски, но някога пробвали ли сте в екип?

Щурият къмпинг

Играта тренира способности за работа с партньор и изграждане на доверие. Времето се разваля, опънете палатковия лагер „на сляпо” и побързайте…

Токсичната река

Игра за насърчаване на съобразителност и работа под напрежение. От това дали ще успеете да преминете през токсичната река, зависи не само вашият живот, но и този на съотборниците ви. Действайте!

Двойна надпревара

Игра тренираща работата в екип и синхрона в работата с партньори. Добри сте в спринта на 100 метра, но как ли ще тичате, ако сте вързан за партньора си и носите чаша вода…

Интерактивна игра „Зоната на здрача”

Игра за трениране на работа в екип, сплотяване на колектива, изграждане на връзки. Ще можете ли със завързани очи да преодолеете препятствия и да достигнете целта, с помощта на вашия отбор.

Кран

Игра за сработване на колектива. С помощта на въжена система уловете предметите с послание.

Преминаване на Пътека с препядствия

За физическа издръжливост, точност, ловкост и съобразителност.

Милитъри игри

Capture the flag

Dead match

Vip protection

Кратки сценариини игри на страйкбол.

Ориентиране